måndag 25 januari 2016

In i dimman

Jag ser ingenting när jag cyklar hemåt, dimman är så tät och luften är så fuktig att jag bara kan hoppas att jag inte möter någon annan som kommer åkande i hård fart med lika dålig sikt. Det är måndag, jag somnade på bussen till jobbet, och inatt drömde jag en hemsk mardröm där jag försökte rädda mig ur en fabrik som höll på att brinna upp. 

Men jag är varken särskilt trött eller orolig utan väldigt nöjd, trots sega januaridagar då det knappt går att se huset mittemot. Jag undrar var mardrömmen kom ifrån, för jag drömmer sällan sådana.

Någonstans finns ett recept på någonting jag kan laga till middag ikväll, att leta efter det är ungefär det mest ansträngande jag tänker göra idag.

tisdag 19 januari 2016

Va? Vem är hon?

En skön grej med att flytta till ett större hem är att jag nu inte längre har en skärm inom en meters avstånd oavsett var i lägenheten jag befinner mig. Det har dock även inneburit att jag inte har haft någon som helst lust att slösurfa vilket har resulterat i att jag varken har bloggat eller läst bloggar på ca femton år (känns det som). En annan bidragande orsak kan också vara att det enda jag har gjort när jag har surfat de senaste veckorna har haft med möbler och dylikt att göra (jag har bland annat bläddrat igenom 60 sidor med taklampor utan att hitta en enda som inte var ful som stryk alternativt kostade 7000 kr). 

Men jag finns hursomhelst fortfarande kvar. Om det var någon som undrade. 

 

Ett hopp till en vår

Det är som det brukar vara, månaderna segar sig fram tills de inte gör det, tills de tar ett skutt och barnet plötsligt frågar när är det so...