lördag 22 april 2023

Vi orkade ta oss ut

Det där när man står och dividerar på lördagmorgon medan barnen ser på Barnkanalen, ska vi orka ta oss iväg nånstans, ska vi går ner till torget där det är någon slags vårfest, ska vi bara hänga här uppe på höjden? Jag fick lite panik av tanken på att vanka runt här uppe en lördag till, särskilt när prognosen lovade 19 grader. Man får bara fatta ett beslut trots att man egentligen inte orkar och kanske mest av allt skulle behöva vara för sig själv.

Vi landade i alla fall här, på Vrångö, efter hetsigt pastakokande och en svettig cykeltur till Saltholmen. Man ångrar sig inte när man väl kommer ut.
Det plockades snäckor och klättrades på klippor och åts glass och var nästan idylliskt. Några skrubbsår som föranledde panikskrik och oroade vuxna (inte vi alltså) som vi log lugnande mot, nej nej, det är ingen fara med honom. En breakdown när vi väl var hemma och jo, glömda bestick, så jag och Cyklisten fick slafsa i oss pastasalladen med händerna precis som barnen gjorde. Hursom. En lite bättre lördag.

Inga kommentarer:

Ner mot marken, upp mot himlen

Jag lunchar med J och vi hinner påbörja planering inför sommaren, planen är att åka tillsammans utan oäkta hälfter men med barn hela vägen u...