onsdag 1 november 2023

Minus och plus, världsliga ting

-

Novent
. No further comments.

Mansplainare. Älskar mitt jobb i butik men ibland kan det la bli för mycket va. Sagt som en äkta oäkta göteborgare som ändå gillar "ordet" (?) la. 

Nya glasögon. Alltså bra grej egentligen, men det är väl ett h-vete vad många turer till optikern som krävs för att skalmarna ska sitta rätt och inte ge en huvudvärk. Är inte i mål än tyvärr. 

+

Britney Spears. Otrendigt spaning men lyssnar på hennes självbiografi nu och hon har ju verkligen haft ett helt sjukt liv. Inte undra på att hon förlorade kontrollen. Så mycket kvinnohat hon har fått ta emot, det är förfärligt. 

Ull. Det bästa med att jobba i en butik som emellanåt är svinkall (gammalt hus, enkelglasade fönster) är att man får rota fram sina ullkläder och har en anledning att gå på loppis.

Balsam. Alltså typ vilket som helst, eller nej, inte riktigt, ett balsam som faktiskt gör att ens jättetjocka och osmidiga hår inte ser ut som en hög gulnad vass som en vintertrött and plötsligt kunde flyga ut ur. 

Inga kommentarer:

Den senaste tiden

Det har varit några bra veckor med bättre balans, eller så är det bara ljuset och den begynnande våren som trots bakslag ju kommer. Jag tänk...