fredag 6 juli 2012

I wont be found

Det är inte blomman på bilden som har skrivit brevet.
Master/magister. Så tänker jag titulera mig framöver. Jag får i och för sig mina (andra) examenspapper först i augusti men jag tänker ändå ta ut glädjen i förskott. Det var trots allt ett väldigt slumpmässigt val att studera vetenskapsteori, men ett val jag absolut inte ångrar. Och nu har jag alltså också en magisterexamen i vetenskapsteori, vilket kan översättas i att jag är awesome! 


Om man inte blir anställd när man har dubbelexamen lär man inte bli det med hjälp av falsk blygsamhet heller.

Det här har varit ett år som jag för mig själv har kallat mellanår, men egentligen är det nu det börjar. Det riktiga mellanåret. För jag har ingen aning om vad jag kommer att göra i höst. Förutom att leta jobb då förstås. Jag är inte bra på att planera långsiktigt. Eller, jag tycker inte om att planera långsiktigt. Det viktigaste är att jag trivs just nu, så har det alltid varit. Man kan förstås fråga sig hur bra man trivs med en massa nollor på kontot, men just nu tänker jag faktiskt skjuta den oron framåt med en månad. För ikväll åker jag till Jakobstad och där ska jag inte oroa mig alls.

Vi hörs i augusti.


5 kommentarer:

Mia Skrifver sa...

Grattis! Om jag är den rättvise så är du double-master.

Hanna sa...

Grattis! Och ja, du ÄR awesome! Vi får fira dig sen när du är tillbaka i stan. Ha det fantastiskt härligt i Jeppis :)

Ika sa...

Grattis Nina!! Hoppas du kommit lyckligt fram till hemstaden och kan njuta av lata dagar i Fääböö nu utan att ta nån stress av frågande, tjatande, nyfikna Österbottningar... Puss på dej!

Temumriken sa...

Dubbelgrattis! Du gör helt rätt i att inte oroa dig, det mesta brukar ordna sig och om det inte gör det så beror det åtminstone inte på att man oroat sig för lite.

Nina sa...

Tack allihopa!