torsdag 11 september 2014

Sånt jag pysslat med

Hon den där Hanna hänger och flänger som i en gardin mellan olika städer och länder, men idag lyckades jag fånga in henne! Har tyvärr inga bilder från denna sammankomst men kan berätta att vi gjorde det som vi ofta brukar göra när jag har min vecka med flera tidiga morgnar i rad - "äter du lunch med Hanna?" undrade Cyklisten när han ringde någon timme efter att jag slutat jobbet. Naturligtvis gjorde jag det! 

Äta saker är nog nummer ett på vad vi gillar att göra tillsammans, men på en god andra plats kommer det vi gjorde sen, nämligen att gå på strumpbyxjakt. Åååh denna ständiga irritation över att det ska vara så svårt att hitta ett par bekväma, sköna, hållbara strumpbyxor (eller tights i mitt fall). För att balansera upp detta världliga bekymmer har jag också röstat, även om jag inte är svensk medborgare än får jag rösta i kommunal- och landstingsval. Samt för eller emot (den redan införda) trängselskatten i Göteborg. 

En tidig morgon till och sen är det helg. Helghelg. Då ska jag, surprise surprise, flytta. Önska mig lycka till.

 

5 kommentarer:

strumpbyxorm sa...

Vilken bra dag det har varit i dag! Och vi skall avrunda med bio!!! Ska ha strumpbyxtestar-dag i morgon. Kom på kaffi då! KRAM!

Mia Skrifver sa...

Lycka till!

Nina sa...

Strumpbyxormen: testar mina AS WE SPEAK, hur sköna som helst. Men måste definitivt testa dem samtidigt som jag fikar också, annars är dom inte värda pengarna!

Tack Mia!

Jessica sa...

Var och varannan gång du bloggar ska du flytta ;)

P.S. Tack för bokråd, den är nu lyckligt hemadopterad tillsammans med "These Days Are Ours"

Nina sa...

Ja det känns lite som om jag har uppgraderat det här med att möblera om till att helt enkelt byta bostad.

Åh, är nyfiken på vad du tycker om boken, jag blev väldigt paranoid av att läsa den. :D