lördag 29 augusti 2009

Mittemellan

Just nu befinner jag mig i ett mittemellan där mina dagar går ut på att tänka igenom vad som kan behöva göras innan jag åker. Det är ännu några veckor kvar och jag börjar bli rastlös. Sommarlov i all ära men jag börjar tycka att det faktiskt skulle vara helt omväxlande att använda hjärnan. I mitt mittemellanliv är det bl.a. aktuellt att fundera över följande:

-flyttningsanmälningar
-kreditkort
-kopierande av alla UCL:s eventuellt viktiga bekräftelser på bekräftelser som har droppat in i postlådan under våren
-skrivande av den där förbannade packningslistan

Eftersom jag har vetat om att jag ska åka i över ett år så har jag inte riktigt tillåtit mig att tänka på hur det kommer att bli, ingen idé att börja sukta när det är flera månader kvar. Men nu har jag börjat. Och jag skulle gärna åka. Nu. Igår fick jag veta att jag får flytta in i min studentlägenhet redan samma dag som jag kommer trots att det egentliga inflyttningsdatumet är först den 28 september. Så i princip är allt fixat och klart. Det var bara den där packningslistan...

3 kommentarer:

Jessica sa...

Jei, jag hoppades på en blogg! :) Ack ja, det där fixandet och funderandet... Och så blir allt helt jättebra till slut!

Sa just hejdå åt Jenny och nu är jag hemma och tröstar mig med nya bästa vännen - Macen kom i dag (TILL JOBBET! Vilken service!) Och så fick jag kanske en graduidé också, men det hinner vi prata mer om när vi ses!

Nina sa...

Jag vill också ha en bästa än... min laptop är så fruktansvärt långsam just nu så det blir antagligen datasalar för hela slanten sen.

Wow för graduidé! Vet inte vad som har hänt med min hjärna i sommar, den känns väldigt trögstartad. Om jag inte har för mycket att plugga så ska jag nog försöka bestämma mig för någonting att skriva om. Kanske om någonting som kräver att jag är på brittisk mark... =)

Kristin sa...

Packningslistan kanske inte blir ditt största problem. För mej var det kappsäcken. Lyckades ha sönder en 20 kilos kappsäck eftersom den var för gammal för allt mitt stuff. "Krätzz" lät det då den sprack upp. Men vi hade en till som höll. Cuddles to that one :)

(lite kommentar om gradun: låt inte tankar om den förstöra allt roligt som kommer i vägen.)

KRAM