måndag 7 september 2015

Måndagssummerar veckan med söndagslista

Vad är det senaste du åt?

Jag smakade precis på linssoppan som jag håller på och kokar, den blev lite halvtråkig, smaklös men lite för stark samtidigt.

Vad gjorde du igår?
Jag var i Stockholm. Dagen började med frukost hos min syrra och sen lite häng med hela (!) familjen som var i stan för att fira en födelsedag. Allt väl tills jag och Cyklisten skulle ta tåget hem och det hade blivit översvämning någonstans i Västsverige, vårt tåg skulle ha varit framme 20:30 men först 01:40 (!!) rullade vi in på Centralstationen i Göteborg.

Vad har du gjort idag?
Gäspat och druckit väldigt mycket kaffe. Och jobbat.

Vad är det senaste du köpte?
Igår köpte jag en väldigt fin liten tavla som jag hittade på ett regnigt gatuloppis i Aspudden, det är en lite Tolkien-aktig bild med mystiska trappor i berget och storslagna landskap. Ett riktigt fynd, 20 kronor betalade jag för den!

När reser du nästa gång?
Åh, inte på länge hoppas jag med tanke på hur det gick nu sist... jo, jag ska en sväng till Stockholm snart igen, men först i oktober.

Vad var det bästa med just den här veckan?
Att hela min familj var samlad, det var så himla roligt. Det var helt galet nog två år sedan sist, så det var verkligen på tiden!

Vilken tv-serie såg du senast?
Eeeh... räknas Retro? Kollade på avsnittet om artificiell intelligens, så kul att få nostalginörda om 90-talet!


Hur ser du ut just nu?
Jag har smutsigt hår (orkade inte med någon hårtvätt där vid tvåsnåret inatt) och har på mig en randig klänning som jag oftast inte brukar ha på jobbet för den känns lite som ett nattlinne, inte så konstigt kanske att den kändes passande just denna gäspiga dag. 

Stal listan av Hanna.

2 kommentarer:

H sa...

Men VA!!! Vad är grejen med er o allt restrubbel?! Orkar inte. Ska bli kul att ses på onsdag i alla fall! KRAM

Nina sa...

Haha, I know. Man undrar ibland vad tågen är till för... Samtidigt känns det verkligen inte särskilt hemskt med tanke på vad som händer i världen just nu, man blir mest paff.