torsdag 18 februari 2016

Den sega tiden på året

Så. Trött. Idag.
 
Det är återigen den där tiden på året som alltid slår mig som en käftsmäll, februari ni vet. I år tänkte jag att det kanske inte skulle bli så segt, jag tycker inte att hösten/vintern har varit så  fasligt tung och det har varit en kul start på året med flytten. Men ändå är det som allt kommer ikapp i februari och jag hasar mig fram genom dagarna.
 
En skön grej är att jag testar att göra yoga hemma varje dag, det efter att det kändes helt orimligt att lägga så mycket ledig tid på att ta sig till, vänta på, och utföra pass på gymmet. För pass, det är det enda som funkar för mig. Det vill säga att någon säger åt mig vad jag ska göra. Tur ändå att det finns bra klipp på youtube, testa att söka på "30 day yoga challenge", fick tips om det av en kollega. Man kan ju ta "dagens mantra" men en nypa salt om man inte känner sig så new age-ig utan mest vill töja och sträcka på kroppen.
 
Nu ska jag gäspa mig genom resten av dagens timmar.
 

2 kommentarer:

Ylva sa...

Haha, jag har också levt med hemmayoga - faktiskt ända sedan årsskiftet typ - och det är så BRA! Är det månne samma yoga camp vi pysslat med, det där med new age-iga mantran låter väldans bekant? Jag älskar Adrienne som sådan, men att tänka "I choose yo go with the flow" ger mig inte jättemycket. Men vad gör väl det, tusans mycket bättre än på länge mår jag! (i morse gjorde jag yoga for valentines day, eller nåt liknande. happy hippie, peace out!)

Nina sa...

Så skönt alltså!

Haha, det låter som exakt samma camp! Jag brukar inte riktigt lyssna så noga på hennes "yo yo"-kommentarer utan mest bara göra övningarna, men samtidigt kan jag faktiskt tycka att det är lite skönt också att hon inte är så megaseriös. Plus att man oftast inte hör vad hon mumlar när hon står upp och ner med micken riktad åt fel håll. :)

Peace out yoga sista'!