måndag 29 maj 2017

Finland

Alltså jag tror verkligen inte att någon lusläser den här bloggen direkt, men haha att jag inte fixade på balkongen i helgen, det var ju en lögn. Nej, i torsdags tog jag flyget till Krombi och i fredags deltog jag i min vän J's möhippa (som så klart var hemlig). Det var så fint att få hänga tillsammans i lugn och ro och lära känna hennes vänner från andra delar av livet. Inget springande runt på stan, och inga inbokade programpunkter av typen "nu ska vi ägna oss åt kvinnlig bonding genom att få manikyr tillsammans" (inget fel på om man vill ha det så, men jag känner mig väldigt obekväm i såna sammahang) utan bara prat, mat och dryck och några korta programinslag. 

Och jag doppade mig i Esse å! Första gången ever, samt första doppet i år. Kände mig synnerligen tuff.

Nu väntar en fullspäckad vecka och sen bär det av till Wien över helgen, herregud ändå vilken globetrotter jag har blivit.


3 kommentarer:

Milla Hagnäs sa...

Nina! De har börjat med pätkis-glass! Kom direkt att tänka på dig! Perfekta film-mys tilltugget. Ha en minnesvärd sommar! Kanske vi lyckas befinna oss i Jeppis samtidigt denna sommar.

Kram Milla

Nina sa...

Hej Milla! Åh, det låter himmelskt! :D

Harmaan kaikki värit sa...

Kan jag få din telefonnummer? Du kan kanske skicka den till milla.hagnas@gmail.com? Jag hade den tidigare. Men vet inte var den är nu. Mvh Milla