söndag 24 april 2011

Fint besök från Oslo och Köln

Det är vår i Göteborg säger vissa, det är sommar i Göteborg säger jag. Sommar och påsk samtidigt, men som om det inte var nog, dessutom besök av två vänner som jag drack ett oändligt antal koppar kaffe med i London. Så blev det även denna gång.

Oda och Aylin vid Saltholmen


Påskäggsjakt

Oda äter Take away i Slottskogen

Aylin dricker kaffe på Da Matteo


Påsken brukar för mig innebära att försöka undvika att gnola på de hurtiga påsksångerna vi sjöng i skolan, denna påsk var ett exceptionellt trevligt undantag. Den som är sugen på chokladägg kan förresten ta sig till Saltholmen, där ligger tre stycken och gömmer sig någonstans i vårgräset, vi kunde inte hitta alla trots att det var vi själva som gömde dem. 

6 kommentarer:

Jessica sa...

Hurtiga påsksånger? Kanske nåt österbottniskt, ty jag minns inga sådana. Eller så har jag förträngt dem. Verkar som om du firat påsk på ett ytterst eminent sätt!

Nina sa...

Svar ja, det är något österbottniskt. Lite hurra hurran och hosianna och palmblad och sånt. Svårt att förtränga, I tell you.

Anonym sa...

"Uppstått har Jesus, hurra hurra"...
"Lilla Gullefjun med mjuka silkesdun".. Hosianna??
Nu fick du ännu svårare att förtränga!

Glad Påsk!

Mamma

Nina sa...

"Se min palm så stor den är, tror du vi ser kungen där..." Sen kom det några hosiannor i refrängern. Det var nog ingen psalm utan någon barnsång tror jag. Uj.

Glad påsk!

Jessica sa...

Hilfe!

Nina sa...

Hehe. Du vet vart du ska flytta sen när du får tråkigt.