måndag 30 mars 2015

Påsktillvänd

Nånting konstigt har hänt med mig, jag har plötsligt förvandlats till ett påskmonster. Målar ägg hejvilt och köper påskharar och chokladägg.

Ursäkta mig?

Jag tänker att det kanske är detta som arbetslivet gör med en, även om man tycker väldigt mycket om sitt jobb är man rätt trött på det mesta den här tiden på året och då framstår plötsligt kycklingar och grälla fjädrar som det finaste man nånsin har sett.

Jag vet inte.

Jag har sått frön också. Får se vad som händer med dem. Man hoppas förstås att de gror och ger mig en jädra massa gräslök till mina smörgåsar. 

I övrigt försöker jag att inte slita ut mig dagarna innan påsk för jag gissar att det skulle resultera i att jag blev sjuk i samma sekund jag slappnade av, så jag försöker tänka (vilket faktiskt är sant) att jag hade en så effektiv dag och vilken tur att jag fick så mycket gjort det är ju ändå bara måndag idag.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Snart kommer du! Så du tycker inte illa om gult längre, som förr i tiden? Här är nu sånt grått kakkaväder så det behövs verkligen färger... Mamma

Nina sa...

Det ska bli så skönt att komma hem! Hm, svår fråga. Alltså att påskpynt är snyggt kan jag inte säga, men jag kan sträcka mig så långt att jag erkänner att det behövs färgklickar när det är så här grått. :)