lördag 7 november 2015

Knappt ljust ens

En sån vecka: orkar inte läsa bloggar, orkar inte läsa, orkar inte gå ut och gå, orkar inte blogga.

Men så kan man i alla fall blogga lite, kanske snabbläddra förbi andras texter, läsa bara litegrann (eller läsa ut två böcker man hade på gång), spela tv-spel, gå på yoga. Ta på sig fel skor till jobbet och ha värk i fötterna de sista timmarna på fredag kväll innan den lediga helgen, men prata länge med en kund om medkänsla och alternativ historieskrivning. Träffa en vän man träffar alldeles för sällan och bara dyka rätt inpå det viktiga, prata i racerfart i en och en halvtimme och sen vinka hejdå, gå vidare med en varm känsla i magen.

Det blev inte så illa ändå.

Och nu ska jag strax göra mig i ordning för att träffa den här favorittomten som är mitt middagssällskap ikväll. Jag tänker att vi ska gå igenom alla tankar vi har tänkt de senaste två veckorna då vi inte har hunnit prata ordentligt, äta jättemycket mat och dricka någonting gott.

3 kommentarer:

Jessica sa...

Jo november började verkligen som en kvävande våt yllefilt över kropp och själ och t.ex. butikens internet. Behöver inte nödvändigtvis återuppleva att skriva upp köp för hand samtidigt som jag river ut sladdar och konfererar med datatjänst i tfn..! PUH!

Nina sa...

Oj nej, inte din butik också! Det här har min butik haft problem med sedan i princip dag ett (dvs. i snart ett år), och numera vet jag bättre än supporten hur problemet ska lösas. Så allt råddande med sladdar har faktiskt gett mig en riktig zen-attityd till nätverksproblem, men fy sjutton vad stressande det kan vara!

tomten sa...

Ja fan vad november har börjat med trötthet i luften. Men tack för ikväll. O skönt att liksom redan va hemma o ha bäddat ner sig med regnet som smattrar mot rutan. Kram! Ses i veckan kära ormtomte!