lördag 5 november 2011

Shit! Jag försov mig!

Nej jag vet, ingen bryr sig om vad någon annan har drömt. Men kortfattat kan jag säga att min dröm involverade mig åkandes motorcykel och en identisk tvilling. Och ja, att vi båda såg ut som Jennifer Beals. Poängen med detta är egentligen att jag försov mig, vilket inte har hänt på flera år. Nu hade jag ingenting att försova mig till (förutom städningen som borde göras undan innan jag möter T på tågstationen), men känslan var ändå densamma: total förvirring. 

Jag minns de där få gångerna vi försov oss när jag var barn och hur hemskt det kändes. Särskilt för mig som alltid har varit nördigt besatt av att vara i tid. Nu när jag tänker tillbaka kan jag förstå föräldrarnas förvirring i att hux flux mata och putta iväg fyra ungar i varsin riktning, jag kan förstå var stresskänslan kom ifrån. Samtidigt kan jag undra varför jag inte förstod att det inte var så farligt för mig, den åttaåriga Nina, att komma försent till min lektion i att... typ, klippa. Eller var man nu lärde sig när man gick i tvåan (minns det som om jag redan kunde allt, besserwisser som jag var redan då). 

4 kommentarer:

Anonym sa...

Här kommer ett litet svar på din senaste länk.
Passar både för dig och mig!

http://www.dn.se/dnbok/dnbok-hem/vad-luktar-biblioteksbock

Mamma

Nina sa...

Kul!

Jessica sa...

Lära sig klippa, haha! :D Men ja, kan såklart relatera till 100 %! (Även om jag nog måste ha varit sjuk under de lektioner när man lärde sig rita stjärnor!)

Nina sa...

Tänkte lite på dig när jag hade skrivit "lära sig klippa". Dina stjärnritningförsö kommer alltid att finnas i mitt hjärta som en särskilt fin vänskapsstund. =)