måndag 6 februari 2012

Filmfestival och en massa folk på besök

Här, här, här och här kan man läsa mer formellt om hur jag upplevde filmfestivalveckan som gått. Lite mer informellt kan veckan sammanfattas med följande bilder:


Häng med syster
Häng med djur i Slottsskogen
Häng med "präster", "bönder" och "vägmänniskor".
Det hängdes med många andra också, bland annat med Jessi som var så snäll att hon tog med sig två Runebergstårtor åt mig. Helt fantastiskt. Och så sågs det film förstås. Fem stycken totalt blev det. Bedömer dem nedan enligt en skala på 1-5 Runebergstårtor. 

 Chicken With Plums 


 Dark Horse


 Room 304

 Out of Bounds

 The Artist



4 kommentarer:

Jessica sa...

Men åh, ser det här inlägget först nu! Klart att jag hämtar Runeberstårtor åt dig, att det sedan fungerade som poängsättare är onekligen en bonus!

Jessica sa...

Also: nu känner jag att Carcassone var en sak vi borde ha pratat om! J har spelat spelet nångång och diggade det, och VI HAR alltså numera spelet men har inte testat det ännu. Shame on us!

Nina sa...

En jäkligt bra orsak för mig att komma och våldsgästa er i Esbo med andra ord. Det är bara så ni börjar öva! Hepp hepp!

Jessica sa...

Jaa! Tyckte mig höra dig mumla nåt om Flow, tycker vi fortsätter traditionen med att du bor här under den tiden och vi äter brunch och pratar bloggar och åker och våldsgästar din kusin! :)

Ett hopp till en vår

Det är som det brukar vara, månaderna segar sig fram tills de inte gör det, tills de tar ett skutt och barnet plötsligt frågar när är det so...