fredag 23 mars 2012

F-f-f-fredag

Fredagar är enkätdagar på många bloggar. Exempelvis hos Dark Places och hos Bokbabbel   likaså. Sällan här hos mig. Ofta för att enkäterna är så långa. Eller för att de frågar efter saker jag tycker är ointressant. Eller vill hålla hemligt. No judgement, no judgement, som amerikanska människor brukar säga i filmer när de egentligen vill säga att härkkas i världen (ja, just den frasen kanske de inte skulle använda), nu dömer jag dig minsann! 

Men som jag fick lära mig i finskaundervisningen har alla regler undantag. Ibland så många undantag att man börjar undra om inte undantagen borde bli regler istället. 

(mitt omständiga sätt att säga, hej, nu blir det fredagsenkät!)

Just nu...

... läser jag Karl Ove Knausgårds Min kamp 2. För tillfället tycker jag att det är lite väl många miljöbeskrivningar, men är trots det fortfarande mycket imponerad. Sen när jag inser att klockan är tusen och jag borde sova läser jag Ray Monks Ludwig Wittgenstein. The Duty of Genius. Inte för att den är tråkig men för att jag just nu blir sömnigare av att läsa på engelska. 

... väntar jag på en leverans recensionsböcker samt, som i en bisats, på besked om min framtid.

... lyssnar jag på Active Child, Jens Lekman, och Kurt Vile. Men också på Kristian Luuks och Andres Lokkos podcast Luuk & Lokko som sänds varje torsdag men som också finns att ladda ner på Sveriges Radios hemsida. Mycket bra.
... tittar jag på Sons of Anarchy. Är helt fast men försöker ha en paus mellan säsongerna nu. Annars kan det hända att jag dyker upp som fulltatuerad mc-knutte nästa gång ni ser mig. 
... är jag nyfiken på The Hunger Games (filmen) och den nya festivalen Stockholm Music & Arts som verkar fantastiskt bra.

2 kommentarer:

Jenny sa...

Nina, jag saknar dej. Mycket.

Nina sa...

<3 <3 <3