torsdag 15 mars 2012

Läskigt

Det är läskigt att ha flyt.
Så mycket mer som kan gå sönder då. 

Men det skiter vi i tycker jag. 

Och av någon anledning tänkte jag att känslan jag har idag skulle illustreras bäst med en bild av en Grand Danois men eftersom alla bilder antingen är av dålig kvalitet eller enbart föreställer sagda hund (då ser man ju inte hur stor den är!) struntar vi i det. 

Men googla det gärna. Stora hundar gör mig glad.

4 kommentarer:

Jessica sa...

Är det här det flytet jag tror det är? Jag hoppas kunna meddela dig om ett eget flyt imorgon, och det innehåller faktiskt, om man associerar gaaanska fritt, en hund!

*lagom kryptisk*

Nina sa...

Hm, det beror på. Inget gigantiskt flyt, snarare flera små. Haha. Inte alls kryptiskt här heller. Det är kanske mer en känsla jag har.

En fritt associerad hund? Kan inte påstå att jag kan tyda din kryptiskhet heller. Blir nyfiken!

Anonym sa...

Det låter jättebra! Själv känner jag mig närmast som en ilsken terrier som vill bita nånting p.g.a. det eviga snötäcket på vår bakgård..
Kan du berätta nånting om Bodil Malmsten på din blogg? Vi såg henne i Babel igår och hon var klok som vanligt.

Mamma

Nina sa...

Jag ska klura på ett inlägg, blev lite provocerad av hur seminariet var upplagt så måste kanske lugna ner mig lite innan jag formulerar mig. Det blev lite så att deltagarna talade förbi varandra och ingenting egentligen sades. Tyvärr. Men jag tyckte också Bodil var klok i Babel!

Ett hopp till en vår

Det är som det brukar vara, månaderna segar sig fram tills de inte gör det, tills de tar ett skutt och barnet plötsligt frågar när är det so...