torsdag 8 januari 2015

Det bästa vardagsnjutet

Jag vet inte hur det är med er, men jag älskar att klippa naglarna. Ibland väntar jag med det lite extra, bara för att kunna njuta ännu mer när jag väl gör det. Det är nånting med att skala av, ta bort ojämnheter och vassa kanter som är så sjukt tillfredsställande. Utförde precis denna favoritvardagshandling och började fundera på vad andra människor njuter av i vardagen, ut med språket om du har något på lager!

7 kommentarer:

minna l sa...

Ja du. Mitt i prick. Jag smyger efter barnen för att känna på deras naglar, som häxan i Hans och Greta konstaterar jag sen att de måste växa lite till Hmmmm!
Och sen. Ah vilken tillfredsställelse när man hittar riktigt långa naglar hos nån unge och trycker ner hen i soffan och k l i p p e r. Ingenting kan stoppa mej då.

Nina sa...

Hahaha, trevligt att tänka att vi båda sysslar med våra nagelodlingar, var och en på sitt håll.

Anonym sa...

Klipper du med sax eller sån där klippare som man trycker till? Har en konstig fobi för den senare, det bara ryser i kroppen när jag använder den. Nåt med ljudet, som att öronen går pyttelite i lock. Däremot har jag en massa andra tillfredställande saker som tur, vet inte om man ens vill bli en sån som gillar att städa? Billigt nöje dock.
/Syster S.

Nina sa...

Med sax! Har testat med nagelklippare men det har alltid slutat med att jag har klippt mig i fingret eller fått nageltrång, inte värt det med andra ord. Nån särskild del av städningen som är extra kittlande? :)

när det börjar sa...

Jag är så fascinerad. Hatar att klippa naglarna, har så hårda att de måste mjukas upp hur länge som helst tills det lyckas (varsågod för info). Jag njuter av att gå på snö. Knarrar, samtidigt som det isolerar och så är det vitt.

Nina sa...

Intressant. Jag kan fortsätta på varsågod för infon och berätta att så beter sig mina tånaglar. För inte särskilt längesen skar jag mig i fingret på min ena tånagel så det började blöda.

Anonym sa...

Nja, att plocka in grejor på deras rätta ställen. Går liksom från rum till rum och tar en sak här och en sak där och känner hur allt liksom rätar ut sig. Och att torka diskbänken efter disk. /S