söndag 15 januari 2017

Bra dag

Antagligen solen och den höga blå himlen som gjorde det. Att jag sprang en kort runda trots att jag egentligen inte var jättesugen och att vi hade wienerbröd som vi åt till kaffet. Pratade med en kär vän också som jag inte hade pratat med på väldigt länge. Jag har blivit så dålig på att ringa folk, men kanske att det ska bli mitt nyårslöfte. Att jag ska våga höra av mig lite mer hipp som happ och inte planera in skypesamtal två månader i förväg som sen aldrig ändå blir av, även om det denna gång var min vän som hörde av sig till mig.

Också det att vi igår flyttade vår soffa. Till ett lite opraktiskt ställe kanske och den lär flyttas tillbaka inom kort, men det här med att möblera om - jag älskar det. Det är ett så enkelt sätt att bryta den sega vardagskänslan. Att tänka på sig själv ur ett nytt perspektiv.

Nu ska jag lyssna på något bra och börja laga middag. En god pastagratäng från Lisa Bjärbos kokbok Mera vego som innehåller bland annat mögelost, champinjoner och grönkål och som är lättlagad och matlådevänlig.  

Över och ut, som man säger på svenska.

2 kommentarer:

Ika sa...

Kram <3

Nina sa...

Kram tillbaka! Kul att prata, vi får börja spontanringas oftare!