fredag 22 maj 2020

En god morgon


Det känns lite som en ny grej för mig att jag är så lättirriterad  på morgonen. Om Lillcyklisten gnäller (vilket han oftast gör på morgonen) och Cyklisten tappar tålamodet på honom känns det som att min morgon är helt förstörd. Vilket är ganska ironiskt med tanke på att det inte direkt är jag som är den enda som är lättirriterad. Vet inte om det är hormonellt eller vad det beror på. Kanske hänger det ihop med att vi nu äntligen får sova inte bara hela, utan också långa nätter, de senaste veckorna har jag sovit i snitt 7-8 h per natt vilket känns helt ofattbart. Jag tänker att det kanske gör att mina förväntningar på morgnarna också har höjts. Jag tänker att det också ska innebära typ hotellfrukost och harmoni på alla fronter.

Idag är det egentligen klämdag för många, men Lillcyklisten är på förskolan ändå eftersom den är öppen och jag har jättemycket att plugga. Det ska bli tolv plusgrader och ser just nu inte ut att blåsa alls, så motivationen för att sitta inomhus och kolla på en två timmars föreläsning om hur man programmerar databaser känns väl sådär.

 

Inga kommentarer:

Ett hopp till en vår

Det är som det brukar vara, månaderna segar sig fram tills de inte gör det, tills de tar ett skutt och barnet plötsligt frågar när är det so...