måndag 14 mars 2011

Konstigt beteende

Två biblioteksrelaterade undringar:


1. Vad är poängen med att strecka under så gott som varje rad med blyerts i en bibbabok och sen låta bli att sudda ut det?


2. Varför häller vissa läsesalsbesökare över sig en halv flaska parfym innan de slår sig ner för att läsa?

4 kommentarer:

ellen! sa...

haha, jag visslar lite när jag läser punkt två , jag är känd för mitt parfym-missbruk :D tyvärr har jag ingen bra ursäkt eller förklaring till det... det bara blidde så, varenda morgon... till mitt försvar anvöänder jag endast dyra, väldoftande parfymer :)

Nina sa...

Ajabaja, det finns ju folk som jag som är så grymt överkänslig mot dofter/lukter/whatever you choose to call it. Kan säga att jag inte känner någon skillnad mellan dyra dofter och femeurossprutt från Halppis =)

ellen! sa...

nåja nå, ska eventuellt tänka på att dra ner på min enorma parfymkonsumtion :)

Nina sa...

Tja, det finns säkert massor med folk som blir irriterade på att jag stör mig på deras parfymkonsumtion, men det kan ju ändå vara bra att tänka på det. Särskilt om man typ går på bio eller teater eller hänger i andra slutna utrymmen. Parfym i sig har jag inget emot, men måtta med allt liksom. Förutom böcker då. =)

Iskall vår

Det finns inte så mycket att säga om februari, det var en månad som gick fort, den var bättre än januari (krävs iofs inte mycket för att lyc...