torsdag 26 maj 2011

I made it

Den lilla tystnaden här har inte berott på att jag har tvingats tuffa/paddla mig fram i maklig takt mot Österbotten, utan helt tvärtom. Jag kunde hoppa på mitt plan som planerat och har nu acklimatiserat mig synnerligen väl. Det är ju fortsättningsvis här min säng står för sjutton. Ett hett tips till den som har tänkt byta land si så där en gång om året: köp inga möbler. Du kommer bara att sakna dem. 

Två andra saker som gör det roligt att vara hemma:

1. Jag hittar roliga saker i klädskåpet, som den här tuffingen.

2. Min bokhylla. Behöver jag säga mer?.
Ja jo ja, och så printade jag för första gången ut det första (någorlunda hela) utkastet av min gradu. Cheesus, vad tjockt det blir. Jag hade ingen aning. Nu försöker jag bara ignorera det faktum att jag ska borde läsa igenom hela skiten ett varv innan jag försätter min handledare i djupa plågoryckningar. Jag är alltså inte färdig, då kommer det nog att bli ett skrytsamt inlägg utan like, tro mig. Men jag tänkte att min handledare kunde få läsa igenom helheten medan jag semestrar och dricker examensskumpa. Alltså borde jag lägga ifrån mig datorn och ta mig an min egenhändigt ihopsnickrade kvällslektyr. Istället för att göra som igår och idka högläsning av Vem ska trösta knyttet? med syster yster den yngre. Ni hör väl förhoppningsvis själva vad som låter som det roligare alternativet. 

Inga kommentarer:

Ett hopp till en vår

Det är som det brukar vara, månaderna segar sig fram tills de inte gör det, tills de tar ett skutt och barnet plötsligt frågar när är det so...