torsdag 5 januari 2012

Beskåda undret som åt upp min dag

Jag har länge haft en idé om att min arbetsprocess skulle gå femton gånger snabbare om jag ägde en whiteboard. Så att det faktiskt skulle gå att göra fina scheman över mina tankar och så att jag lätt skulle kunna sudda ut de mest puckade tankarna och ersätta dem med nya. Idag tog jag tag i saken. Och de senaste två timmarna har jag försökt komma på något sätt att hänga upp och pimpa min nya pryl. Det är hemskt alltså. Hur mycket tid en människa kan fördriva med en glastavla, lite gardintyg, tejp, samt nål och tråd. Allt detta för att bibban stängde redan kl.12 och mina planer på att jobba i läsesalen inte blev av. 


Om det ens såg snyggt ut skulle jag åtminstone kunna låtsas att jag har varit kreativ, men dessvärre ser det exakt ut som vad det är. Jag kallar konstverket för Whiteboard av glas fastklurad i pafflåda övertäckt med gardintyg och upphängd i remmar. 

2 kommentarer:

Jessica sa...

Känns ju nästan ovant att se ORD på din blogg igen ;)

Hälsar hon som förvisso skrev en tidningsrecension på förmiddagen men sedan fastnade i bloggheadernas (fin pluralböjning, eh) underbara värld...

Nina sa...

Jo orden tog visst också jullov. Men nu fasiken ska de grävas fram igen! Ska sprida dem land och rike runt.