tisdag 5 mars 2013

Vän

"Jag har aldrig förr fått ett så här bra första intryck av en stad", sa Johanna. 

Visst, det skulle bli sol hela helgen och det stämde inte, visst, vi hade båda vaknat vid 3-tiden på morgonen och var kanske inte de piggaste spiggarna i pölen när vi promenerade omkring i stan på fredagen. Men ändå, vissa helger. Då man har jobbat öppningspass och gått och lagt sig klockan sju, då man har vetat att en vän ska dimpa ner på ens arbetsplats (!) och man har gått och sett fram emot det ända sen januari. Och så kommer hon gående där i Tax Freen och allt är bara så bra som det kan vara. 

Och som vi alla vet blir allt ännu bättre av att dricka kaffe.
Johanna hade tagit med sig lite presenter åt mig: Ruispalat, Pätkis (!) och Jenkki-tuggummi. Som tack för det visade jag henne bland annat Poseidon-statyns hemliga vinkel. Men för att få se den måste man komma och hälsa på mig, så den bilden får ni inte se. Men jag kan säga att den involverar en stor fisk.

En bild ni däremot gärna får se är denna:

Blev något förvånad av att läsa om Kokkola i lördagens GP.
Vad gjorde vi mer? Gick lite i affärer förstås. Jag hittade en väldigt gul klänning. Som jag inte köpte.

Den var liksom väldigt mycket klänning.
Sen gick vi på partaj. Det var väldigt, väldigt roligt. Och vi var väldigt, väldigt glada.


Under söndagen sken solen så man höll på att bli tokig, så då promenerade vi omkring i säkert fyra timmar, med lite lagom krabbis, och såg på älgar och får och andra Slottsskogsdjur. Slutsatsen av detta?

Helg + vän = succé

2 kommentarer:

Johanna sa...

Vilken Hurrahelg det blev! Kommer leva länge på detta, verkligen! Men jag kunde drabbas av flera "hämndaktioner" även här hemma tycker jag ;)

Jag tycker också att du borde gå och köpa den gula klänningen. Den kunde passa urbra på nån maskerad, typ med Austen-tema eller så :)

puss

Nina sa...

Haha, ja du, hämnden är sannerligen ljuv.