fredag 11 april 2014

Magi

Idag köpte jag tulpaner. Jag undrar om jag sakteligen håller på att förvandlas till Jessi. Eller kanske har någon fiffig typ kommit på hur man byter kropp med någon annan och Jessi i själva verket sitter i sin soffa och dricker kaffe samtidigt som hon funderar på hur hon ska möblera om sitt hem.

5 kommentarer:

Tulpanormen sa...

Haha vad roligt! Tulpaner e livet ;)

Jessica sa...

<3 Inget kaffe inte, men däremot var jag väldigt länge ute i dag PLUS funderade på min cykel och att jag säkert borde leda den till Neste och pumpa däcken - så lite du ändå?

Nina sa...

Alltså Tulpanormen, jag vet inte om jag skulle säga att jag har kommit så långt att jag tycker att det är LIVET, det är ju ganska radikalt. Men fina att titta på är de. Trots att de strikt taget är "pynt utan funktion", som jag brukar har svårt för i mitt eget hem (läs: inte orkar dammtorka om de ej fyller funktion).

Jessi: det är nu det händer.

Anonym sa...

Vad knäppt - jag köpte precis tulpaner för första gången i mitt liv och tänkte aha, det här kan man ju börja göra. Som ett kvalitativt språng i min vuxenhet. Du är alltså två år mognare än mig då med andra ord. :) /Sara

Nina sa...

Haha, vad lustigt! Jag bara insåg att det kanske är snittblommor som är min grej i och med att de SKA dö inom några dagar, till skillnad från krukväxter som dör i min närhet trots att de ska klara flera år.

Det var en fin formulering, "ett kvalitativt språng i vuxenheten". :)