tisdag 19 augusti 2014

Nästan nya tider

Hösten har börjat och samtidigt inte, jag väntar på att den där känslan av nya tider ska infinna sig. Är så småningom i färd med att flytta (igen), och tror att det kanske är det jag väntar på. Det är på något sätt lättare att föreställa sig hösten efter flytten samtidigt som det kommer att bli helt annorlunda. 

Jag ska lära mig att bo ihop och bo isär på samma gång, varför inte både och, liksom? Jag inser att det på ett sätt är väldigt stort, jag har aldrig varit sambo förr, men i och med att det blev en ganska självklar lösning (och för att jag då alltså samtidigt ska ha ett distansförhållande) så känns det inte så dramatiskt. Fast, den kommande distansen stjäl nog en hel del thunder från ihopflyttandet. 

Jag skulle hursomhelst vilja att hösten sparkade igång nu. Jag behöver nånting att förhålla mig till. Jag längtar också efter att Hanna ska återvända till Västkusten, nu ska vi ju snart bli nästan grannar (!). Tänk vad mycket kaffeskvaller vi ska hinna med då. 

Bildkälla

7 kommentarer:

Hanna sa...

ALLTSÅ HELT SJUKT VAD DET ÄR LÄNGE SEN VI SÅGS NU!!! Har nån orm-abstinens nu!!! Längtar så efter hösten o lite lugn o ro o Majorna-häng. Mycket kaffe o goda frukostar med dig! Tillbaka på torsdag så hörs senast då! KRAM

Nina sa...

Jag vet, hur konstigt som helst! Kom förbi/messa mig på torsdag (kan hända att jag är och hämtar nån leverans) så kanske vi hinner ses!

Mia Skrifver sa...

Flytta. Ja det är grejer det. Mer säger jag inte.

Nina sa...

Ja just ja, du har väl också flyttat nyligen? Jag flyttade dessutom också för ca fyra månader sen, så är livet i den svenska storstaden...

Kristin sa...

1. Usch, söka lägenhet. 2. Usch, flytta. 3. Yes, packa upp. 4. Yes, bo.
Är tyvärr bara på steg ett än, men jag väntar också på det där höst- och julmysandet i nya boet. Det kommer bli grejer Nina!

Nina sa...

Synd att steg 4 måste föregås av steg 1-3. Brukar också gilla att packa upp men har blivit lite mer avogt inställd efter alla andrahandsboenden. Det känns liksom dumt att packa upp när man vet att man snart blir tvungen att packa ner igen. Blä. Ska försöka få bort denna opraktiska känsla!

Temumriken sa...

De senaste tre månaderna har jag varit sambo på veckosluten och särbo i veckorna, det har varit en riktigt bra övergångsfas till att bli sambo på riktigt, från och med imorgon. Lycka till med flytten och allt annat.