onsdag 25 februari 2015

Paradoxer

Tappade telefonen i gatan, men hittade ett brev från Jessi imorse som jag inte hade sett i gårdagens postskörd.

Har pratat med ca femtontusen teknisk support-människor,* men fick en liten krukväxt av en tacksam kund.

En sån dag. 

Kanske för att det är mitt i veckan, jag minns att jag under Åbotiden aldrig gillade onsdagar för de var så svårdefinierade. Sen skrev jag en uppsats om monster som handlade just om det, att monster är svårdefinierbara.

Den här dagen är ett onsdagsmonster. 

Tack och hej.


*Eller, sagt med andra ord, män förklarar saker för mig.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Nina! Har ingen kommentar egentligen, men ville bara säga att det är roligt att läsa din blogg. Har våren börjat komma till Göteborg? Här är det ovanligt gråmulet hela tiden. Försöker stirra argt på isfläckarna. Hoppas det är soligt under påsken! Har du läst ut Messud-boken och kan rekommendera den?

Anonym sa...

Hej igen! Det var alltså din Anonyma Mamma som skrev ovanstående. :)

Nina sa...

Hej anonyma mamma! :)

Vad bra! Här är det fortfarande väldigt grått, det har varit några enstaka soliga dagar med betoning på enstaka. Plusgrader och grått.

Jag tyckte jättemycket om Messuds bok, den var arg på ett väldigt skönt sätt så jag kan definitivt rekommendera den!

Anonym sa...

Bra! Ska sätta den i min minneslista. Just nu försöker jag läsa växelvis Sara Danius "Husmoderns död och andra texter" och Lars Keplers Stalker. Men det blev ingen växling för det går inte att lämna Stalker.. Vet inte vad det är med Kepler. Inte är de speciellt bra egentligen men ändå måste man läsa! Mamma

Jessica sa...

Ja, Messud är bra och den anonyma mamman som enligt hörsägen har samma boksmak som jag borde definitivt läsa den! :) Själv borde jag läsa Messuds tidigare bok också, Emperor någonting någonting..?

Nina sa...

The Emperor's Children? Jag blev också sugen på att läsa mer! Gillade verkligen hennes ton. Och skulle gärna läsa i engelskt original.