lördag 7 februari 2015

Som alla andra

Ni kanske trodde att jag har sovit sen det förra inlägget med tanke på alla tips jag fick. Det hade varit skönt.

För den här veckan kom tröttheten ikapp och nu gror en förkylning i kroppen och solen lyser in genom gardinerna så jag kan låtsas att det egentligen är maj och inte den förhatliga månaden. Men med inställningen vad man än gör i februari så suger det i bagaget känns det faktiskt som om det kanske inte behöver bli så jobbigt. Jag skulle väl inte säga att jag alltid har det soligaste av humör, men ja, jag är nog av det något hurtiga slaget. Och paradoxalt nog är min februariinställning behjälplig för att jag inte ska deppa ner mig i denna transportsträcka. För om jag tänker mig att allt kommer att suga, då kan det ju bara bli bättre.

Så här låter det i min hjärna när febern försöker slå rot.

Det är alltså lördag. Jag ska läsa, äta pizza, spela tv-spel och vila. Inte tänka så mycket, kanske till och med så lite som möjligt. 

2 kommentarer:

Johanna sa...

Krya på dig så fort du kan. Förkylning måste ändå vara den mest onödig av sjukdomar… Ett husmorsknep som inte fungerar genast men som är bra i det långa loppet är att äta zinktabletter. Varje dag. Jag lovar att det fungerar och boostar immunförsvaret!

Samtidigt ska du passa på att göra så lite som möjligt, det är väl kanske den bästa medicinen när kroppen säger ifrån. Jag har en fullspäckad söndag, ska förbereda lektion om expressionismen och samtidigt packa upp flyttlådor med Ks böcker. Vi har sammanlagt 20 hyllmeter böcker. Hovrättsesplanadens privata bibliotek är specialiserat på konst, folkbåtar och romaner om segling.

Kram,
Johanna

Nina sa...

Åh, flyttlådor! Här händer det grejor minsann, vad roligt!

Jag har fått förvånansvärt bra immunförsvar sen jag började jobba på flygplatsen, förr blev jag sjuk minst två gånger per termin. Men ja, väldigt onödigt känns det, får kanske testa zinktabletter.

Idag blir det mer läsning, soffhäng och matlagning. Skönt att ha tid att vila när det behövs!