fredag 31 januari 2020

Årets första lista

Det är fredag, det har snöat jättemycket här och jag har varit på en förvånansvärt intressant föreläsning om klassifikationssystem. Knåpade ihop en lista dagen till ära:

Dagens åkomma: Förkylning och lite feber. Segt men inte någon katastrof, det går som tur relativt lätt att ta det lugnt när man studerar och har barn på förskolan så jag hoppas vara back in business på måndag.

Dagens fråga: Vad är det minst outhärdliga sättet att resa tillsammans med en ettochetthalvtåring? Tåg? Flyg? Bil? Vi ska åka till Stockholm i vår och det känns inte som om något av alternativen är bra. 

Dagens oro: Oro och oro, kanske att ta i, men jag hoppas verkligen att Lillcyklisten inte drar hem någon sjukdom lagom till helgen.

Dagens förhoppning: Att Lillcyklisten ska somna i lugn och ro, tror det pågår något med hans sömn för tillfället och igår var det olycka och misär vid läggningen vilket hade varit skönt att slippa ikväll (för alla inblandade).

Dagens sug: Fredagsmat, typ paj eller varma mackor. Vi ska istället laga våfflor och det kvalar väl in i rätt kategori.

Inga kommentarer:

Ett hopp till en vår

Det är som det brukar vara, månaderna segar sig fram tills de inte gör det, tills de tar ett skutt och barnet plötsligt frågar när är det so...