fredag 24 mars 2023

It never ends

Jo men nä men vad ska man säga? Att jag "passar på" att avnjuta en öl innan jag sannolikt också blir smittad av magsjukan som härjar runt i familjen? Barnen har varit lindrigast drabbade vilket är tur, Cyklisten mår sämst hittills. Men jag är den som har varit mest med barnen så det hade varit ett mirakel om jag klarar mig. Jag bara hoppas att sjukan inte slår till på onsdag då vi har besök av en myndighet på jobbet och jag ska agera representant för företaget. 

Det är gott med öl i alla fall. Kanske den mest sanna spaning jag har att komma med sen förra veckans tisdag då den första vabbdagen inleddes. Vad ska man skriva om när man har noll input? Jag inser varför jag inte var så skrivsugen när jag var föräldraledig och det var pandemi, det var otroligt svårt att få ut tankarna utanför hemmets fyra väggar. 

Nu kvarstår valet av kvällsunderhållning. Valmöjligheterna består i 1) se på random film/serie, 2) läsa Black Cake, 3) skriva in saker i min nya kalender som anlände med posten igår.

Inga kommentarer:

Ner mot marken, upp mot himlen

Jag lunchar med J och vi hinner påbörja planering inför sommaren, planen är att åka tillsammans utan oäkta hälfter men med barn hela vägen u...