fredag 21 oktober 2011

Högen

Ni kan låtsas att ni inte vet vad jag pratar om, men jag vet att ni vet vad jag pratar om. Mysteriet som består i att en hög plötsligt har uppstått på golvet i ens rum. Jag tänker sällan:

Nu är det nog dags för en hög!

Den uppstår av sig själv, jag är säker på det. Ena dagen är det hur städat som helst och den följande ser det ut som om jag har tyckt att det skulle vara en god idé att förvara

ylletröjan
den tomma brödpåsen 
paraplyet
det röda flätade bältet
de två äpplena
läslistan
anteckningsboken
och den svarta kjolen

på samma ställe. Lite så där lagom intrasslade i varandra. I don't like it. Hög - vik hädan, säger jag bara. Ja, vik gärna in lite kläder i klädskåpet när du ändå håller på. 


3 kommentarer:

Jessica sa...

Jag får sällan sådär mixade högar (och aldrig med äpplen i ;)), däremot har jag börjat samla både papper och rena kläder på hög på bord och stolar. INTE OKEJ!

Nina sa...

Inga äppel- och nötblandningar i dina högar? Really? ;) Tror att de blandade ingredienserna främst har med den begränsade bostadsytan att göra. Åh, vad trevligt det skulle vara med en riktig lägenhet!

Anna sa...

Jag vet vad du pratar om!

Iskall vår

Det finns inte så mycket att säga om februari, det var en månad som gick fort, den var bättre än januari (krävs iofs inte mycket för att lyc...