torsdag 30 januari 2014

Bok eller film? Bok!

Ja, jag är mer av en bokmänniska än en filmmänniska. Hade bokat in den franska dokumentären Human Geography idag, den skulle börja om tio minuter. Men tröttheten efter att ha gått upp klockan halv fyra två dagar i rad, tröttheten och - jo, boken. Boken är Hugh Howeys Shift, så bra den är. Fast egentligen, kunde även säga böckerna, för Shani Boianjus Det eviga folket är inte rädda är också skitbra. Det finns en massa böcker jag vill läsa just nu, helt i motsats till i höstas.

Tänker att det är lite för tidigt att gå och lägga sig när klockan är halv sex. Men snart. Ett tidigt jobbpass kvar och sen är det äntligen helg.

Jo just ja, och så är jag typ helt bedövad i fejset också. Älskar tandvården.

2 kommentarer:

Jessica sa...

Bok! Visst är "Shift" braaaa? Såg även att "Dust" äntligen kommit i pocket nu, så nästa vecka ska den få flytta hem till mig så fort den kommer, är mycket imponerad över mig själv att jag lyckades hålla mig från att köpa e-boken eller TPB..!
Ha så kul där med M, jag vill också hänga med alla bra typer!

Nina sa...

Ja, jättebra! Fast hittills tycker jag nog att den är lika bra som Wool, inte nödvändigtvis bättre. Blir iaf väldigt nyfiken på hur Howey har hittat på allt, vilken fantasi!

Tycker för övrigt att böckerna är skitsnygga i sina starka och klara färger.