onsdag 5 mars 2014

Det bästa just nu

Det bästa just nu är att solen skiner ibland, att det blir ljusare, att det nästan är ljust när jag börjar jobba kontorstid och att jag kan ana den där tiden då jag blir tvungen att mörklägga sovrumsfönstret då jag går och lägger mig tidigt. 

Det bästa just nu är att jag bara jobbar tre dagar den här veckan, tre kvällar dessutom så jag får sova länge om morgnarna vakna av mig själv klockan sju och äta frukost i lugn och ro. 

Det bästa just nu är att veckan är så kort för att det blir jobbaluns i Stockholm och totalt fyra dagar ledigt, längsta ledigheten jag har haft sen semestern i augusti.

Det bästa just nu är att inte bara jag utan också Cyklisten kommer upp till Stockholm och att vi ska flumma runt i dagarna tre och kanske förvånas lite över hur snabbt ett år kan gå.

Det bästa just nu är också detta:

(det kanske nästbästa just nu är resultatet av mitt letande på jobbet efter kompletteringsläsning till Stockholmsresan, "nån liten pocket på svenska som är lättläst och som inte tar så mycket plats" som slutade med att jag släpade hem Knausgårds över tusensidiga 6:a...)

En fet jävla edit: fick precis feber.

4 kommentarer:

Jessica sa...

Oj så mycket bra i ett och samma inlägg! Hoppas på att vi fått in "Americanah" när jag kommer till jobbet imorgon, och så har jag tillbringat förmiddagen med att runtom sociala media fråga mig själv varför jag inte haffat hem Siris nya bok ännu.

Ljuvligt med långledigt, och Sthlm! Jag fick precis veta att jag får vara ledig FEM (5!!) dagar över påsk, är helt salig!

Nina sa...

Vad skönt! Nu blev jag som sagt sjuk alldeles nyss, har gått omkring och svurit och varit arg. Än så länge bara lite feber, men ändå. Har inte varit sjuk sen september och så MÅSTE det nödvändigtvis ske nu då jag äntligen får vara lite ledig. Usch vad bitter man blir.

Jessica sa...

NEJ!!

Nina sa...

:(