onsdag 23 april 2014

Vill ha tips!

Har suttit framför datorn och slösurfat hålögt och håglöst. För ungefär två minuter sen kom jag plötsligt ihåg vem jag var, det var som om jag liksom landade på nytt i  min egen kropp, nu inser jag att jag måste gå ut eftersom solen skriker där ute. 

Det är vad öppningspass kan göra med en människa.

Men på tal om bloggar, kan ni inte ge mig tips på roliga bloggar? Helst någon som skriver bra och personligt, i princip om vad som helst. Med en liten reservation för inredningsbloggar som visar bilder på vitmålade hem med typ vitmålade möbler, samt familjebloggar som radar upp typ sjutton bilder om dagen på vad deras barn har gjort. Inget ont om folk som bloggar om sina barn och sina hem, men jag tycker helt enkelt att det är urtråkigt med shabby chica vardagsrum.* Jag läser massor av olika typer av bloggar (UnderbaraClara, Marcusbiblioteket, Attmankanvarale...) och som alla bloggläsare vet så vill man ju ha en lagom blandning i flödet. 

Så, era bästa tips, thank you very much!


*Men man ska aldrig säga aldrig, så är din favoritblogg i världen en shabby chic dagisredogörelse, tell me!

3 kommentarer:

minna lindeb sa...

Aj så uppiggande att bli synlig :)
Jag ska tipsa om Heidis blogg som heter "Ytterligare några ord". Den är fantastiskt bra och rolig

Starkismor sa...

I hear you. Just dessa indreningsbloggar med olika nyanser av vitt. Suck. Kanske du har behållning av min blogg?

Nina sa...

Alla tips är bra tips, tack!

Iskall vår

Det finns inte så mycket att säga om februari, det var en månad som gick fort, den var bättre än januari (krävs iofs inte mycket för att lyc...