måndag 5 mars 2018

Avokado

Efter den intetsägande helgen väntar en ganska vanlig vecka. Jag har ingenting speciellt inplanerat under vardagarna, och det är fortfarande något av ett stiltje i butiken den här tiden på året, så om inget drastiskt händer på väderfronten och det plötsligt blir vår tänker jag att arbetsveckan kommer att passera ganska obemärkt förbi. 

På lördag ska det däremot firas lite eftersom jag och Cyklisten då har varit tillsammans i fem år. Traditionen är att gå ut och äta och sen mysa vidare på någon pub och bli lite smålulliga, det här året får jag stå över lulligheten men resten ska säkert kunna fixas på något sätt.

Det jag mest ser fram emot just nu är att tre veckor ska gå i rask takt eftersom vi då ska på det stoooora rutinultraljudet. Milstolpe nummer två efter att ha kommit förbi den där tolfte veckan som man fäster så orimligt mycket uppmärksamhet vid. Men det har varit en så lugn och "vanlig" period de senaste veckorna att jag lite börjar undra om jag har hittat på den där avokadostora varelsen därinne. Jag vet inte ännu riktigt hur mycket jag kommer att skriva om graviditeten här, det känns lite som att gå händelserna i förväg, och jag blir faktiskt lite vidskeplig. Samtidigt har jag berättat för alla på jobbet och det finns till och med ett sökbart vikariat för min tjänst därute...

2 kommentarer:

Kristin sa...

Det bästa sättet att gratulera en gammal vän angående hennes Graviditet är ju helt klart i form av en kommentarsfältsgratulation! Hoppas allt går bra och att det är en kiva process. Lyckönskningar!

Nina sa...

Haha, tack snälla! Blir så glad för alla kommentarer och särskilt för den här. <3