onsdag 16 april 2014

En grej

Alltså migrän. Hade tänkt ha en skön ledig dag i solen och så pang bom så blev det inget av den saken. Det är tur att det finns medicin som hjälper, och det finns många som har mycket värre migrän än jag, men det är så tråkigt. Att man måste lägga sig i ett mörkt rum och att man blir helt svag i armarna, pirig i händerna och sen frusen dessutom. Det senare av medicinen. Och att det sällan handlar om att det är syn- och luktintryck som är jobbiga, att det också känns som om jag inte orkar tänka, inte har någon extra energi överhuvudtaget.  
 
Ibland brukar jag tänka att alla har en "grej", någon krämpa som återkommer då och då. När jag hör om andras krämpor som ofta har med magen att göra har jag ibland tänkt att det är skönt att det är migrän som är min grej eftersom det oftast är snabbt övergående och trots allt kan medicineras. Men när man är mitt upp i det, då är det inte alls roligt. Så nu tänker jag istället att det bästa förstås hade varit om alla slapp ha en grej och bara kunde må bra. 

2 kommentarer:

hani sa...

Men skit. Vad dumt! Hoppas du blir en frisk orm snart!

Nina sa...

Ja, superdumt. Men det ordnar nog upp sig så småningom!

Ett hopp till en vår

Det är som det brukar vara, månaderna segar sig fram tills de inte gör det, tills de tar ett skutt och barnet plötsligt frågar när är det so...