fredag 23 juni 2023

Solbrända kinder och trötthet i blick


Klockan är inte ens åtta men båda barnen har redan somnat efter en något kaosartad läggning som mest kändes som en brottningsmatch med åtta långa/korta armar och ben i en salig blandning. Så kan det bli när man lyckas få ihop en midsommarlunch med Grannarna™️ som inleds med en lite för sen lunch för barnen, med ett hopp över dagvilan för Minicyklisten och sen över till glass, jordgubbar och lek i solen. Det är faktiskt såna dagar jag får en kick av, till skillnad från Cyklisten som behöver gå in och vila sinnena emellanåt. 

Nu får vi se om vi kan ta fram lite chips och varsin öl och ha en egen midsommarkväll utan konstant avbrott av barnprat (läs: barnskrik varför skriker de hela tiden?), om vi orkar. Orkar vi? Jag ska knacka på sovrumsdörren där Cyklisten vilar och kolla läget.

Det blev ingen midsommar vid havet i total harmoni men jag är ändå glad över att ha fått umgås och vara social på det sätt som funkar just nu. Ha en fin midsommar där ute oavsett upplägg och (brist på) sällskap, imorgon är det en helt vanlig dag!

Inga kommentarer:

Ner mot marken, upp mot himlen

Jag lunchar med J och vi hinner påbörja planering inför sommaren, planen är att åka tillsammans utan oäkta hälfter men med barn hela vägen u...