fredag 11 september 2009

I dessa ska jag vandraDet blev en fortsättning på soffsurfandet i form av ett Vasa-besök där jag inhandlade viktiga adaptrar och ett par synnerligen bekväma och diskreta eccoskor. Ska försöka gå in dem den här veckan. Nu är det faktiskt dags att börja packa på riktigt, min plan (!) är att dammsuga grundligt i den utflyttade broderns rum och sedan sprida ut allt som potentiellt ska packas på golvet. Det är så svårt att få en överblick av vad man egentligen tar med sig och man packar direkt i väskan.

På tal om att gå omkring så hittade jag Googlemaps fantastiska funktion som kallas "gatuvy" så nu har jag redan gått omkring på min kommande hemmagata. Roligt men skrämmande. Det lär pågå febril filmning också här i Österbotten men jag tycker nog att det känns lite kusligt att tänka sig att man kan gå omkring nästan var som helst i världen. Tidigare idag var jag med i en diskussion om hur internet var förr och kom plötsligt ihåg det där ljudet som uppstod när man skulle koppla upp sig. Pip-pip-pip-pip-pip-pip-pip-puieeeepiiiipiieee osv. Och att man faktiskt inte kunde ringa till eller från hemtelefonen samtidigt. Det var tider det.

3 kommentarer:

Hannah sa...

cooooooola! du din londonflicka.

Kristin sa...

Ja, jag minns signalen. Jag sjöng (pep!) alltid med den. Vi har ju nog varit med från början med detta internet vi 80-talister.

Laura (prosa-tönt-tant) sa...

http://www.youtube.com/watch?v=gsNaR6FRuO0&feature=related

Oh, the good ole times.. Kram!