onsdag 9 september 2009

Virtual Insanity...

...är en sång av Jamiroquai som redan då det begav sig (1996) var ganska töntig. Men också PlayMe-musikalen som har premiär idag tycks tycka att internääätet är så häftigt. The shit liksom. Jag har själv lite svårt att förstå hur man ska vinkla sitt tänkande för att få det (?) att verka spännande. Det är lite som att göra en pjäs om kylskåp. Inte om det som finns där inne utan om själva skåpet helt enkelt. För det är ju så coolt (pun intended).

Idag har jag spontanköpt glass från glassbilen efter att ha återupplevt gamla minnen med syster E, sedan ätit god saftisglass och letat ackord på nätet. Hittade genast vad jag letade efter: Jace Everetts "Bad Things". Fina grejor. Efter att ha hållit en sommarpaus från gitarren känns det nu roligt att spela igen, just som jag måste lämna min stackare hemma. Snart är det dags att googla cheap guitars+london.


6 kommentarer:

Kristin sa...

Jag sitter här och gapskrattar för det finns en artist som heter NINA KRISTIN, kolla in det här! Se hur fint våra namn dyker upp i bakgrunden:

http://www.youtube.com/watch?v=k-2qGm0eN3Y&feature=related

Det är ju vår video, vi två under cover för att passa in i mainstreamet :-D Lovely

Sara sa...

Hej! Tog ett tag innan jag hittade ditt mail om bloggen (i parentesen oläst står för tillfället numret 1081). Kul med blogg, och vad kul att du börjar vara på väg! Måste försöka skypa innan du far, har så mycket problem med nätet bara. Får väl sätta mig i skolan nånstans annars. Jaja, vi hörs. Kram!

Lotta sa...

Åh. Roligt. Jag hittade dig, utan att söka, eller veta att jag ska söka.

Nina sa...

Fint Lotta!

Sara: vårt internet strular massor av ngn anledning så det kan bli lite problem med skypande, ska se om det kan fixas.

Freddy sa...

Hurra och sedan då du köpt dig en cheap guitar i London så kan du hålla lektioner åt mig. Jag bestämde mig för att lära mig spela men ingen som tar mindre än 500 pund för 6 månader vill lära mig. Annars har vi tyvärr ingen sovsäck men täcke och kuddar finns.

Nina sa...

Fint Freddy, gitarrlektioner låter toppen. Förutom att mina egna kunskaper kanske inte är de bästa samt att jag har en tendens att riva gitarren ur handen på folk när jag ska visa hur olika ackord ser ut.

Täcke och kuddar låter bra, trevligare med täcke än med sovsäck!