torsdag 11 februari 2010

Kalla kalla London

En aktiv vecka väntar. Kanske till och med så aktiv att jag kommer mig för att köpa nya batterier till kameran och lägger upp några bilder av den soliga men så fruktansvärt kalla staden London. Det har blåst nordlig vind i en vecka nu och det är inte roligt. Nästa vecka är det Reading Week vilket för mig betyder att åtminstone en uppsats ska skrivas men allra helst två och en halv. De flesta jag känner är på vift ute i Europa så det borde gå helt hyggligt att komma igång med studerandet. Men jag misstänker att mitt favorithörn i bibban kommer att vara kyligt eftersom det är uppe i kupolen som minsann får utstå en hel del nordliga vindar.

Idag såg jag en av de märkligaste skyltarna jag har sett hittills. Engelsmännen tycker om sina skyltar, det verkar finnas där liksom för säkerhets skull, de vill ju inte göra någon upprörd. Strax bredvid mitt hus finns en liten park där jag redan har observerat skyltar som varnar för det farliga vintervädret (i stil med "vi tar inte ansvar för om du halkar och slår ihjäl dig i den millimeterdjupa snön"). Strosande genom parken på väg hem från en välbehövd skrivstund i Foyle's kunde jag plötsligt iaktta följande ordkombination:

Anti Social Dog Behaviour

För att undersöka om det bara var jag som kände mig konfunderad bollar jag nu över frågan till dig som läser: vad betyder detta?

3 kommentarer:

Jessica sa...

Åh, er charmiga kupol! Men jag kan tänka mig att det kan bli svinkallt jo, så som det blåste genom din fönsterruta!


Skyltgissning 1:Skyltmakare är emot sociala hundar som vill bli krafsade

Skyltgissning 2: Här kan man betrakta asociala hundars beteende

Kristin sa...

Doggy style?

Hannah sa...

förlåt, men jag kan inte tänka annat än kupol! varför har vi inga kupoler i köpenhamn? världen är skyldig varje människa en kupol att läsa i, känner jag.