lördag 2 juni 2012

Hipp hipp hurra

Idag blir kusin R student, grattis till det! Vet iofs inte om hon läser den här bloggen, men vad gör man. Det lär ska vara uselt väder i hennes trakter nu, men till det säger jag: lite skumpa på det så blir det nog trevligt ändå. 

Det är förresten något jag verkligen kan sakna, skolavslutningarna. De innebar ett så tydligt slut på terminen och jag tyckte alltid om att sjunga sommarpsalmer. Den där känslan när man gick ut ur klassrummet en varm dag i början av juli juni och visste att man hade hela sommaren framför sig. Hur skolbyggnaden liksom förvandlades från den värld man befann sig i varje dag till en tom byggnad, en byggnad man kanske cyklade förbi någon dag i juli, men annars inte tänkte särskilt mycket på. Som om världen plötsligt utvidgades med hundratals kvadratmeter. 

Kanske någon handlingskraftig individ kunde ta initiativ till öppna våravslutningar för akademiker och annat löst folk? 

3 kommentarer:

Jessica sa...

Början av juli först, vad korta lov ni hade där i Pampas :P

Håller helt med om att jag saknar avslutningarna, helt kiva därför att gå på Js lillasysters avslutning i dag men dck synd att det gick på finska och att publiken var dålig på att sjunga med!

Nina sa...

Oj sidu, värst vad slarvig jag har blivit. Hehe.

Anonym sa...

HAHA TACK NINA :)!!! h. Ronja

Ett hopp till en vår

Det är som det brukar vara, månaderna segar sig fram tills de inte gör det, tills de tar ett skutt och barnet plötsligt frågar när är det so...