måndag 1 oktober 2012

He va he he

För enkelhetens skull, en bokmässeenkät lånad av Jessi

Årets seminarium: Var inte på särskilt många, men blev definitivt inte besviken på seminariet med Ingrid Betancourt. Det kan ni förresten läsa om här
Årets pryl: Säger som Jessi, visitkorten! Men kanske också de extremt töntiga glasögonen med inbyggda (läs?)lampor. 
Årets fynd: Köpte inte en enda bok faktiskt, men fick ett rec ex av Melina Marchettas Jellicoe Road från X-Publishing och dessutom Silvia Avallones Stål av Jessi. Det får man väl kalla för fynd!
Årets räkmacka: Ingen räkmacka för mig. 
Årets miss: Missade massor av seminarier eftersom jag hade så mycket jobb veckan innan och inte hann planera alls.
Årets mest irriterande: Att jag lyckades tappa bort mitt ena bankkort (det är dock spärrat nu) på Glänta-festen.
Årets roligaste: Hittade några fina Mumin-planscher med Tove Janssons gamla illustrationer hos Schildts&Söderströms som bara kostade en spottstyver (har alltid velat använda det ordet).
Årets lyxigaste: Att jag hade presskort. Det här var ju min första bokmässa så jag har iofs ingenting att jämföra med, men jag tycker alltid att det känns lyxigt att flasha presskort.
Årets outfit: Lite svårt att säga faktiskt. Tyckte dock att folk klädde sig skojigast nära Science Fiction-bokhandelns monter.
Årets läsning: Läste verkligen inte många rader, var omgiven av mängder av vänner och nya bekantskaper och pratade hellre med dem.
Årets signering: Ingenting på signeringsfronten faktiskt, men jag gläds fortfarande åt det signerade exemplaret av Karolina Ramqvists Alltings början som jag vann via Marcusbiblioteket.
Årets tygpåse: Inte en enda av dem heller faktiskt. Men jag har alldeles för många från förr, så det gjorde ingenting.Till och med Arthur Thesleff och hans kråka hade feststämning

2 kommentarer:

Jessica sa...

Årets mustasch-halsband: ditt!

Nina sa...

Wooord.