fredag 5 oktober 2012

Ledtrådar

Det har regnat i Göteborg i flera veckor nu, varje dag. Varje dag. Och jag hör London viska att det regnar mera där än här och ändå vill du inte komma tillbaka men jag ska, jag lovar. Men just nu lyssnar jag på det här och tycker att det är fint att höra nånting österbottniskt som inte är på skämt. Det är bra med skämt men ibland behöver man också allvar.

Jag gick en promenad eftersom det inte regnade precis just då och såg roliga och konstiga saker längs med vägen. Låt mig förevisa:

Hjärtan på en lyktstolpe
Suggestiva frågor på en trädstam
Ett träd som någon har försökt reparera med målartejp
Alldeles intill, trädet fullt med inristningar
Kanske det konstigaste: en tom resväska mitt i ett snår

6 kommentarer:

Mia Skrifver sa...

Åh, du fick ju cirka tusen skrivuppgifter, Nina. Det måste vara mer uppehåll, det är vad jag tycker.

Nina sa...

Blev nästan överväldigad av alla idéer som ploppade upp i huvudet. Och samtidigt försökte jag lyssna på podcast. Gick sådär.

Jessica sa...

Förutspår att iaf den där kappsäcken kommer att dyka upp i någon av Miaffens skrivövningar nångång!

Nina sa...

Jo, den väcker väldigt många frågor.

ylva sa...

härligt när världen får vara lite konstig! på en bänk utanför mitt hus står det "idiot" med stora bokstäver, och på stenväggen bredvid står det "I love you". spännande dynamik.

annars såg jag att det österbottniska som är på allvar har spelning här i stan nu på fredag. bara som tips!

Nina sa...

Jag såg också spelningen och funderade först på att gå, men nu lutar det mot att jag jobbar fredag-fredag så det får tyvärr bli en lugn hemmakväll istället.

Iskall vår

Det finns inte så mycket att säga om februari, det var en månad som gick fort, den var bättre än januari (krävs iofs inte mycket för att lyc...