onsdag 13 januari 2010

Att börja igen

En ny termin. Januarigrått och klottigt på gatorna. Ny läslista. Men ganska likadant som i början av förra terminen. Försöker fundera vad som är annorlunda så att jag inte upprepar mig. För mig tror jag att januari alltid kommer att vara en icke-månad, även om jag inte alls är stressad som jag vanligtvis brukar vara den här tiden på året. Det är bara något med januari (och februari också för den delen) som är sååååååå seeeeeegt. Idag har jag åtminstone anat tecken på att jag är påväg att bli frisk: jag kom hem med en påse full av kulörta pennor och mappar. Dags att organisera mig själv in i en ny period. Jag har också redan lust att möblera om men jag börjar misstänka att jag har uttömt möjligheterna på de få kvadrat som jag har till mitt förfogande. Här nedan ett urval av böcker som jag läser de närmaste dagarna.


1 kommentar:

Jessica sa...

Du och dina ommöbleringar :)

det ser så lustigt ut med svenska böcker i dina London-rapporteringar, men efter besöket på British Library vet jag ju att det inte är omöjligt :) Granna pennor låter utmärkt, alltid en bra början!

Iskall vår

Det finns inte så mycket att säga om februari, det var en månad som gick fort, den var bättre än januari (krävs iofs inte mycket för att lyc...