onsdag 28 april 2010

Rysare

Den som vill känna kalla kårar kan ta sig en titt på UCL:s tentanvisningar. Nu har jag minsann mer att hålla reda på vad gäller vad man får göra (man får gå på toaletten) och inte får göra (dricka annat än obubbligt vatten, glömma att knyta ihop tentsvaren med en snörstump som delas ut tillsammans med tentfrågorna, be om mera papper innan jag har använt upp de jag redan har...) än vad gäller själva tenten. Vad är väl lite flummande om Persona och den manliga blicken i jämförelse med det här rigorösa regelverket?

Syrenerna blommar. Det är tjugo grader ute. Idag åt jag en jättegod jordgubbsglass i riktig våffla som bara kostade £1,75. Trots att jag ska skriva tent djupt nere i underjorden (i en s.k. "sub-basement") imorgon med tillhörande regelbundna säkerhetskontroller och tunnelbanetåg som dundrar förbi någonstans under golvet känns det just nu väldigt bra att finnas till.

1 kommentar:

Jessica sa...

lycka till och hoppas du hinner njuta av syrernerna också! Här ser vappen ut att bli regnig :/

Ett hopp till en vår

Det är som det brukar vara, månaderna segar sig fram tills de inte gör det, tills de tar ett skutt och barnet plötsligt frågar när är det so...