fredag 19 april 2013

Hej Finland

Ikväll åker jag till Helsingfors på bröllop, just nu packar jag (inte) för tredje dagen i rad. Handbagage och hur ska man tänka egentligen? Det slutar alltid med att jag antingen tar med mig alldeles för mycket (sju klänningar) eller alldeles för lite (inga byxor). 

Det bästa med den här resan måste ändå vara att hela min familj kommer att befinna sig i samma utrymme för första gången sen julen 2011. Detta kan bara betyda en sak: det är alldeles för dyrt att resa mellan Finland och Sverige. Det kan också betyda att jag har en ganska stor familj. 

Helsingfors. Klicka för bildkälla.
Det kan ju hända att någon som läser den här bloggen inte riktigt vet var jag kommer ifrån så jag ska bara förtydliga: jag ska inte hem till Helsingfors, jag kommer från Jakobstad som ligger ungefär mitt emot Umeå. Men en stor del av min släkt har flyttat ner till Helsingfors och det är en stad jag verkligen gillar att besöka. Och sen ska jag dessutom träffa Jessi i Esbo. Vilken bra helg detta kommer att bli.

5 kommentarer:

Mia Skrifver sa...

Och om det är så där somrigt i Helsingfors som på bilden, ja si, då kommer jag nog att ta mej dit väldigt fort.

Jessica sa...

Haha, fint att Esbo fick vara med som en extra sevärdhet. Men tänkte att vi kan ta en liten prommis vid havet, hur lång beror väl på din krabbis? ;) Ses SNART!

Nina sa...

Mia: det VAR nästan somrigt i Hfors, eller tja, soligt i alla fall. Bilder kommer.

Jessi: krabbisen var ju nästan obefintlig. :)

Jenny sa...

Låter härligt och bilden är fantastisk. Hoppas ni fick lika bra väder. :)

Nina sa...

Nära på faktiskt! Fast något kyligare än det ser ut att vara på bilden.