tisdag 11 maj 2010

Alldeles för snart

Idag är det exakt en månad tills jag lämnar London. Men jag tänker inte förvandla den här bloggen till en nedräkningsmaskin. Även om den där klumpen i magen ibland inte går att ignorera. Istället tänker jag på det T sa åt mig igår när hon påminde mig om att jag förra året hade kommit till en punkt där Åbo hade blivit något jobbigt och negativt. Och att det är bättre att lämna en plats medan man fortfarande trivs.


4 kommentarer:

jonna sa...

Hej Nina! Det är så roligt att få läsa hur du har det i fina London! Vet du om någon kommer dit efter dig? Jag träffade ingen där på utbytesinfon, endast en som ska på logopediutbyte och en som ska till King's College. Njut av London, stor kram!

Nina sa...

Hej Jonna, vad kul att du har hittat hit! Nej, jag har inte hört att någon skulle vara på väg förutom den som ska på logopediutbyte. Har du några planer på att återvända till London?

Kram

jonna sa...

Jag ska på en tvådagars röstterapikurs kring midsommar och sen drömmer jag nog om att jobba där efter att gradulationen är färdig! Men få se få se. Det skulle vara roligt att få bo där en lite längre stund än 14 veckor. :) Ska du till Åbo i juni? Skulle vara roligt att ses! Kramar.

Nina sa...

Kul! Jag hör av mig om jag är påväg i juni, men jag misstänker att bristen på klirr i plånboken kommer att betyda hemmasommar för min del. Hör av dig om du är på väg till Österbotten.