tisdag 25 maj 2010

Simning och annat

Det är otroligt vad mycket man kan hinna med under två dagar, och jag inser hur praktiskt det är att besöka människor som har haft tid att lära känna en stad. Det är då alltså jag i det här fallet. Här nedanför ser ni ett urval av vad vi har sysslat med. Lägg märke till att det faktiskt går att simma utomhus i London - jag blev lite galen av lycka när jag plumsade ner i dammen och kan fortfarande inte riktigt förstå att det har hänt. Jag skulle aldrig klara av att tillbringa sommaren någonstans där det inte var möjligt att simma utomhus. Tack N för ett roligt besök!

Vilopaus i skuggan utanför Tate Modern

Picknick i St. James's Park

Hampstead Heath som vi hittade fram till efter många om och men...

... och där vi (jag, N och E) gled omkring som sjöjungfrur i "Women's Pond"

3 kommentarer:

Jenny sa...

Du vet ju att jag kommer till Fäboda och simmar med dig sen? Oj simma... har glömt hur man gör tror jag. Fast min referensram beträffande verkligheten just nu består av Sookie Stackhouse-böckerna så kanske om jag skärper mig... suck. Pussar!

Jessica sa...

vad glada ni ser ut! :) Jag kommer också med och simmar, fast det var ju så grunt att man kunde simma "käsipohja" hela tiden :) Alla även välkomna till vår stuga där det blir djupt tre meter ut från stranden

Nina sa...

Vi var nog väldigt glada, allt var liksom så otippat. Ser fram emot kollektivt simmande =)