söndag 30 maj 2010

Hemåtpromenad

Det är något särskilt med att gå på söndagspromenad i London. Det känns i luften att människor är lediga, söndagar är dessutom riktiga familjedagar då folk träffas i parker och pubar. Dagens söndagspromenad höll på i ungefär fyra timmar (inklusive pauser). Jag tycker att det är en bra idé att åka ganska långt bort och sen gå hemåt, på det sättet så slipper man tänka på när man borde vända om. Jag började min promenad vid Holland Park Station i Kensington och promenerade sen vidare igenom Kensington Gardens, Hyde Park, Mayfair, Soho och till sist Bloomsbury. Under promenaden fick jag både höra "Lookin' fine today, baby" och "Bonjour Madame" av två totalt främmande personer. Vet inte om jag ska tolka detta som lite småtrakasserier sådär på eftermiddagskvisten eller som komplimanger. Det senare var i och för sig bara en hälsning. Folk är lustiga ibland.

Rent och pittoreskt i Kensington

Bommande prästkragar i Hyde Park

Nästan Lady Gaga i Mayfair!

Hippa kids i Soho

6 kommentarer:

Kristin sa...

"Nästan Lady Gaga!"
I hear ya, vi kör på samma tema här... jämt faktiskt. Det är så mycket som kan vara gaga. Gaga är ett nytt begrepp. Sååå 2010!

Nina sa...

Ja, alltså även om jag Gagar på här i London känner jag att jag måste förtydliga att jag faktiskt bara råkade gå förbi och reagerade för att det var en massa rosa post-its med kärleksmeddelanden till Gaga klistrade över hela stället.

Hannah sa...

Nina kära, det är okej att vara en under cover Gaga-stalker som bara "råkar" gå förbi.

Nina sa...

Okej. Inga ursäkter nästa gång.

Kristin sa...

I'm a racing car passing by like Lady Gaga, I'm gonna go go go there's no stopping me! Burning throught the sky...

Nina sa...

Hahaha. Puss på dig!