måndag 3 maj 2010

Pang

Idag har varit en konstig dag. Det hela började på natten med att jag vaknade och hade fruktansvärt ont i halsen. Men eftersom nästa tent är i övermorgon gick jag ändå till bibban som idag frångick sitt dygnetruntöppet eftersom det är en Bank Holiday. Utanför Science Library stod maaassor med människor och väntade strax innan klockan elva, och detsamma gällde för huvudbibban. Jag lyckades få en plats och gjorde så som en del fräcka människor har setts göra - jag paxade en plats åt E. Det kändes helt rätt med tanke på alla dumma blivande matematiker och jurister som sitter och ockuperar den Skandinaviska avdelningen.

*Pang*

Någon tappade en full vattenflaska från balkongen och om någon hade råkat sitta just där under (ca två meter från min plats) hade de antagligen fått hjärnskakning och en ordentlig bula. Efter lunchen började jag känna mig ganska mosig och nu sitter jag under täcket med stegring och väntar på att E ska komma hit och se om Mies vailla menneisyyttä med mig. En sådan dag har jag haft idag.

2 kommentarer:

Hannah sa...

några länder bort sitter en vän också under täcke med fåniga tv-serier och stegring och sönderskrivna axlar. vore kul att kunna kombinera situationerna. vi får synkka våra förkylningar igen någon gång när vi är i samma land.

Nina sa...

Jag tänker liksom inte på att man kan få de "typiska" vårförkylningarna utomlands. Som om man på något sätt skulle vara i en så bra situation att bobborna borde rinna av en. Krya på dig, njut av de fåniga tv-serierna.