söndag 30 januari 2011

Filmfestival

Filmfestivalfolket vallas än hit och än dit och det är fint att höra andra människor hyssja på varandra och slappna av i det faktum att många av besökarna bryr sig om det som de ser. Jag vallas också än hit, ser Black Swan och går sedan genomsvettig hemåt och undrar vad jag just var med om - och än dit, hittar på dåliga ordskämt tillsammans med M och L och planerar goda middagar och märkliga bakverksprojekt.

Imorgon ska bli den bästa söndagen ever har det bestämts, god caféfrukost, Sophie Calle-utställning, middag och slutspurt i ett tvserie-maraton som har pågått i ett par år redan. Om jag kommer ihåg att köpa batterier till kameran kanske det till och med kan dyka upp någon bild.  Helt tydligt en raritet numera.

Jag såg förresten en riktig svart svan en gång, det var också ganska läskigt. (Bild härifrån.)

4 kommentarer:

Hilldur sa...

Hej! Såg den med E i Åbo i torsdags. Jag tyckte om den, men E gömde sig bakom en tröja och sa att hon kommer drömma mardrömmar flera veckor i sträck. Hon sov som en stock sen! :) Jag tyckte speciellt om scenen där Natalie övar balett ensam i spegelsalen- spookie men såå vackert!

Nina sa...

Jag satt nog också som på nålar emellanåt, men det tyckte jag mest var trevligt =). Jag ska nog se den en gång till på bio tror jag!

ellen! sa...

jag väntar som SÅÅÅÅ på att den ska komma till finland, den verkar vara den finaste filmen ever! gotta love natalie portman!

Nina sa...

Ja, ibland verkar filmer hypas av en anledning! Man får ju dessutom lite lust att hoppsa omkring i tyllkjol.